MENU’ SAN VALENTINO 14 FEBBRAIO - D’ASPORTO

AFHAAL MENU VOOR SINT VALENTIJN 14 FEBRUARI

ANTIPASTO - VOORGERECHT Vitello tonnato

PRIMO PIATTO – TUSSENGERECHT

Ravioli ripieni di zucca e salsa profumata al tartufo Ravioli gevuld met pompoen in een geparfumeerde truffelsaus

SECONDO CARNE- HOOFDGERECHT VLEES Entrecote con lardo e fondo al Barolo Entrecote met vetspek in een fond van Barolo

O - OF SECONDO DI PESCE - HOOFDGERECHT VIS

Merluzzo con salsa al porro e anice Kabeljauw in een sausje van prei en anijs

DESSERT - DESSERT Cremoso ai frutti di bosco Romige créme met bosvruchten

 

L'intero menu è solo per San Valentino e la scelta deve essere fatta per il piatto principale, disponibile su ordinazione fino all'11 febbraio e da ritirare il 14 febbraio dalle 11 in poi.

Het gehele menu is enkel voor valentijnsdag en er moet een keuze gemaakt worden voor het hoofdgerecht, te bestellen tot en met 11 februari en af te halen 14 februari vanaf 11h

prezzo a persona 55€ prijs per persoon 55€